Docenten weten waar ze over praten en vragen gericht door op de stof

Bijles

Bij Studiecentrum Limburg kan een vakgerichte bijles aangevraagd worden voor een individuele leerling. Op dat moment wordt bekeken welke docent (of student) beschikbaar is om aan deze vraag te voldoen. In principe kunnen wij elke aanvraag invullen via onze docentenpool, maar het kan voorkomen dat voor populaire bijlesvakken niet direct een docent beschikbaar is. Wij gaan dan actief op zoek naar een bijlesdocent om u snel van dienst te kunnen zijn.

Een bijles duurt 60 minuten, maar in overleg met de docent kan ook gekozen worden voor 90 minuten. De bijlessen worden op één van de locaties gegeven, maar soms is het ook mogelijk om dit bij de leerling of de docent thuis te doen. Bijlessen kunnen op zeer verschillende tijdstippen plaatsvinden, dus ook in de vroege avond, weekenden en vakanties. Dit alles uiteraard in overleg met de bijlesdocent.

Naast individuele bijlessen is het, bij voldoende aanmeldingen, ook mogelijk in een groepje van 2 of 3 leerlingen bijles te krijgen. Uiteraard moeten de leerlingen dan op hetzelfde niveau zitten en met dezelfde stofinhoud bezig zijn. Er wordt altijd gekeken of er voor alle leerlingen voldoende aansluiting is zodat de kwaliteit en het rendement gewaarborgd blijven. Deze vorm kan nooit gegarandeerd worden.

Duur van de bijlesKosten per bijles
60 minuten€ 30,-
90 minuten€ 45,-