Door de examentraining krijg je focus en ga je met vertrouwen het examen in

Examentrainingen

Het doel van ons Studiecentrum is om een breed aanbod van examentrainingen met uitsluitend eerstegraads docenten in te zetten in de provincie Limburg. Examenkandidaten worden professioneel voorbereid op het Centrale Examen. Hierbij werken wij samen met scholen en maken we gebruik van de aanwezige knowhow van ervaren docenten die bekend zijn met de eindexameneisen van hun vak. Wij zetten dus bewust geen studenten in: kwaliteit vraagt namelijk om inhoud en ervaring! Wij gaan voor maatwerk en kwaliteit.
Op deze manier hebben wij al vele jaren succesvol trainingen verzorgd met een slagingspercentage van 96.1% en een beoordeling van gemiddeld 8,6 door de examenleerlingen*.

We bieden examenvakken aan voor HAVO en VWO. Voor VMBO-TL uitsluitend Biologie, economie, wiskunde, Nask I en Nask II.
De trainingen vinden plaats in de eerste week van de meivakantie: van maandag 29 april tot en maandag 6 mei ; In overleg met scholen is een andere periode bespreekbaar.
Locatie: Porta Mosana College in Maastricht.

Houd u rekening met het volgende: we hanteren een minimaal aantal van 4 personen per training. Bij een kleiner aantal kunnen we, indien mogelijk, maatwerk aanbieden.

Bij afname van drie of meer examentrainingen in een keer, krijgt u een korting van
10 %.

VMBO TL/MAVO:

Alle vakken: 1 dagdeel van 4 uur

HAVO/VWO:

Alle vakken: 2 dagdelen van elk 4 uur, bij voorkeur verspreid over verschillende dagen.

 

Voor meer informatie per niveau:
VMBO | HAVO | VWO |

Meld je hier aan:
aanmelden-examentraining-vol_is_vol

*cijfers 2022