Door de examentraining krijg je focus en ga je met vertrouwen het examen in

Examentrainingen

Het doel van ons Studiecentrum is om een breed aanbod van examentrainingen in te zetten in de provincie Limburg. Examenkandidaten worden professioneel voorbereid op het Centrale Examen. Hierbij werken wij samen met scholen en maken we gebruik van de aanwezige knowhow van vakdocenten die actief en ervaren zijn binnen het onderwijsveld en met de eindexameneisen van hun vak. Wij zetten dus bewust geen studenten in: kwaliteit vraagt namelijk om inhoud en ervaring! Wij gaan voor maatwerk en kwaliteit.
Op deze manier hebben wij al vele jaren succesvol trainingen verzorgd met een slagingspercentage van 95,8% en een beoordeling van gemiddeld 8,4 door de examenleerlingen*.

We bieden 22 examenvakken aan voor HAVO en VWO. Voor VMBO-TL uitsluitend Nederlands, wiskunde en Engels.
De trainingen vinden plaats in de meivakantie. In overleg met scholen is een andere periode bespreekbaar.

Houd u rekening met het volgende: we hanteren een minimale deelname van 3 personen per training.

Graag willen we daarnaast met u van gedachten wisselen over de ‘Schoolscan’; leerlingbegeleiding in samenwerking met gemeente en school; de zomerschool en Herstelonderwijs voor zowel onder- als bovenbouw, waarbij we vasthouden aan de inzet van uitsluitende gekwalificeerde docenten. We hebben hier inmiddels de nodige ervaring en expertise in opgebouwd.

VMBO TL/MAVO:

Taal 1 dag

Overig: 1 1/2 dag

HAVO/VWO:

Taal 1 1/2 dag*

Overige: 2 dagen

 

Voor meer informatie per niveau:
VMBO | HAVO | VWO |

Meld je hier aan:
aanmelden-examentraining-vol_is_vol

*cijfers 2019