Door de examentraining krijg je focus en ga je met vertrouwen het examen in

Examentrainingen

Het doel van ons studiecentrum is om een breed aanbod van examentrainingen in te zetten in de provincie Limburg. Examenkandidaten worden professioneel voorbereid op het centrale examen. Hierbij werken wij samen met scholen en maken we gebruik van de aanwezige knowhow van vakdocenten die actief en ervaren zijn binnen het onderwijsveld. Wij zetten dus bewust geen studenten in als hoofddocent, kwaliteit vraagt namelijk om inhoud en ervaring! Op deze manier hebben wij de afgelopen schooljaren succesvol trainingen verzorgd met een slagingspercentage van 95,8% en een beoordeling van gemiddeld 8,4 door de examenleerlingen*.

In 2020 bieden we 22 examenvakken aan voor VMBO-TL, MAVO, HAVO en VWO. De trainingen zullen plaatsvinden in de periode van zaterdag 18 april t/m dinsdag 5 mei 2020 Leerlingen die zich inschrijven dienen deze periode beschikbaar te zijn.

Wij gaan voor maatwerk en kwaliteit. Daarom bieden wij verschillende arrangementen aan die zijn afgestemd op de stof en de doelgroep:

VMBO TL/MAVO:

Taal 1 dag

Overig: 1 1/2 dag

HAVO/VWO:

Taal 1 1/2 dag*

Overige: 2 dagen

Gedurende de trainingen wordt gezorgd voor koffie, thee, sap, water en fruit. Bij een volle dag krijgen de leerlingen een uitgebreide lunch aangeboden.

Voor meer informatie per niveau:
VMBO | HAVO | VWO | Bekijk rooster

Meld je hier aan:
aanmelden-examentraining-vol_is_vol

*cijfers 2017